Надрукувати
Категорія: Новини

1 грудня 2015 року у Свято-Покровському храмі Солом'янського району столиці було звершено Божественну літургію та панахиду за блаженної пам'яті спочилим настоятелем – протоієреєм Димитрієм Садов'яком – у 9-ий день його упокоєння.

Богослужіння очолив перший проректор Київської православної богословської академії протоієрей Олександр Трофимлюк у співслужінні кліриків храму та духовенства міста Києва.

Співав хор Київської православної богословської академії під керівництвом диякона Юрія Мигаля.

Після відпусту до присутніх звернувся настоятель Свято-Володимирського патріаршого кафедрального собору міста Києва протоієрей Борис Табачек, який поділився своїми думками про велику непересічну особистість новопреставленого отця Димитрія та про його роль в розбудові столичної духовної академії, капеланського служіння в Україні та Свято-Покровського собору.

Після цього з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета протоієрей Борис Табачек зачитав указ про призначенням новим настоятелем Свято-Покровського храму першого проректора КПБА протоієрея Олександра Трофимлюка.

Наприкінці всі присутні проспівали "Вічну пам'ять" новопреставленому протоієрею Димитрію Садов'яку.

Царство Небесне завжди згадуваному отцеві Димитрію!

Поширити у соцмережах

Перегляди: 1103