1 січня 2015 року виповнилося 40 днів з часу упокоєння блаженної пам'яті спочилого настоятеля Свято-Покровського храму Солом'янського району столиці (2002 – 2015 рр.) протоієрея Димитрія Садов'яка.

Напередодні цієї дати – 29 грудня 2015 року – у Свято-Покровському храмі відбулися заупокіні богослужіння, які очолив настоятель храму, перший проректор Київської православної богословської академії протоієрей Олександр Трофимлюк у співслужінні кліриків храму та духовенства міста Києва.

Співав хор Київської православної богословської академії під керівництвом диякона Юрія Мигаля.

Після відпусту до присутніх звернувся настоятель храму отець Олександр, який розповів про значення молитви за померлих та про "Доброго пастиря" (Ін. 10: 11) осиротілої Покровської парафії протоієрея Димитрія Садов'яка.

За богослужінням молилася родина спочилого.

2 січня 2016 року протоієрей Олександр Трофимлюк з благословення єпископа Коломийського і Косвівського Юліана очолив заупокійну літургію та панахиду в Свято-Преображенському кафедральному соборі міста Коломиї. Отцеві співслужили протоієрей Сергій Цьома та клірики собору: протоієрей Тарас Мойсюк, ієрей Мирослав Пушкарук та ієрей Іван Ільчишин.

Після завершення богослужіння була звершена літія над усипальницею протоієрея Димитрія.

Царство Небесне завжди згадуваному отцеві Димитрію!

Поширити у соцмережах