22 травня 2016 року, у четверту неділю після Пасхи та день пам’яті святителя й чудотворця Миколая, настоятель парафії професор протоієрей Олександр Трофимлюк у співслужінні храмового духовенства – протоієрея Ярослава Романчука, протоієрея Сергія Цьоми, священика Михайла Павлюка, священика Андрія Григораша, протодиякона Богдана Гайдая та диякона Миколи Кучера – звершили всенічну відправу та Божественну літургію.

Під час літургії до святих таїнств Сповіді й причастя приступило багато парафіян.

У своїй проповіді клірик храму священик Андрій Григораш розтлумачив Євангельське читання цієї неділі.

По завершенні літургії отець Олександр закликав присутніх наслідувати життєвий подвиг святителя Миколая та привітав з іменинами тих, хто названий в честь святого.

Окрім того настоятель подякував парафіянинові Миколі Олександровичу Павлову за допомогу в благоустрої храму та подарував просфору, з якої під час літургії була вийнята частинка за здоров’я іменинника.

Далі була звершена панахида за блаженної пам’яті спочилим протоієреєм Димитрієм Садов’яком, півріччя з дня упокоєння якого минає 23 травня. Богослужіння завершилося багаторазовим співом тропаря Пасхи: "Христос воскрес із мертвих, смертю смерть подолав, і тим, що в гробах, життя дарував".

Поширити у соцмережах