Надрукувати
Категорія: Новини

19 грудня 2015 року, в день пам'яті святителя Миколая, Мир Лікійських Чудотворця, у Свято-Покровському соборі Солом'янського району столиці була звершена урочиста Божественна літургія.

Богослужіння очолив настоятель храму професор протоієрей Олександр Трофимлюк.

Були піднесені усердні молитви за упокоєння блаженної пам'яті спочилого новопреставленого протоієрея Димитрія Садов'яка.

Про життя і подвиги святителя Миколая розповів присутнім під час проповіді клірик храму протоієрей Ярослав Романчук. Отець закликав вірян брати приклад з угодника Божого у його вірі, відданості Істині та любові до ближніх.

Величний старовинний храм був переповнений вірянами, серед яких було багато дітей. Завершилося богослужіння молебнем до святителя Миколая, під якого була виголошена молитва за Україну, щоб Всемилостивий Господь визволив Батьківщину від нашестя чужинців та подав українського народу мир, єдність та благословення.

Вихованці недільної школи, що діє при парафії, на чолі зі своїм наставником священиком Андрієм Григорашем підготували невеликий концерт.

За прекрасною українською традицією настоятель храму отець Олександр вручив кожній дитині, яка була присутня на літургії, солодкі подарунки.

Поширити у соцмережах

Перегляди: 2215