Життя кожної людини сповненне різних випробувань. Кожна подія, кожна ситуація, кожне випробування - це є відповідь Божого промислу на наші шукання, а ким же ми є насправді?

Як часто наші молитви носять споживацький характер, як часто ми не молимось з Богом, а робимо замовлення для "покращення" життя?

Час негараздів та труднощів ставить нам ультиматум, за яким ми не помічаємо турботи Господа в нашому житті. 

Ми мислимо критеріями матеріального світу, рятуючи наші тіла в ім'я бажання, вбиваючи при цьому нашу душу, стираючи зв'язок із Богом в молитовному єднанні. 

Марія Магдалина своїм прикладом показує, чого ми повинні прагнути. Найперше це Христа. Вона не прость у Спасителя чогось матеріального, це в неї вже було - розквіт тілесного та смерть духовного. Зовсім ні. Вона благає Самого Христа. У Христі вона знаходить своє життя, саму себе. Кожен із нас повинен слідувати такому ж принципу: лише в Бозі ми знайдемо своє відображення, справжнє. Ми повинні в молитвах шукати зустрічі з Господом, а через це і преобразити своє життя. Лише такі стосунки, єдиного тіла,  необтяженного багажем матеріального, приводять нас до блаженого, вічного життя.  Лише в цьому єднанні з Богом ми знаходимо себе, а разом із тим і весь світ

Поширити у соцмережах